Cursurile și evenimentele organizate de echipa Burtici Fericite au scopul de a contribui la sănătatea și armonia cât mai multor familii.

Organizarea celor două lansari de carte ale Prințesei Urbane, în Cluj-Napoca și Oradea, face parte din misiunea noastră de a facilita bucuria vieții de familie și înțelegerea unor concepte precum iubire necondiționată și armonie în familie.

Ioana Chicet-Macoveiciuc, omul minune din spatele proiectului Prințesa Urbană, un blog în care citești cu seninătate despre viața de familie, mămicie, crizele copiilor, probleme de oameni mici și mari, cu sau fără soluții.

Este autor de simpatice cărți pentru copii ”Te iubesc orice-ai face”, ”E gata, mami?” și ”Băiațelul cu aripa de future”, și adorate cărți pentru oameni mari ”O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, ”Miercuri respirăm” și ”Ziua în care la celălalt capăt al iubirii n-a mai fost nimeni”.

Ioana este omul empatic, mereu cu zâmbetul cald și un cuvânt de bine, care știe să asculte și să fie alături. Este genul de om pe care și-l dorești alături atunci când nu mai știi ce să faci, când nu mai știi încotro te îndrepți, dacă ești sau nu pe drumul cel bun sau dacă mai e mult până la destinație.

Ne-am bucurat să-i fim alături în calitate de organizatori a lansărilor de carte de la Cluj-Napoca și Oradea.

Și știti de ce?

Pentru că este o sursă nesfârșită de empatie, de bunătate și de iubire pentru toți și toate iar textele sale nu rămân citite fără o emoție puternică și un vibe care rămâne întreaga zi.

E omul care îți aduce zambet pe față sau lacrimi în ochi sau piele de găină. Care te face să te ridici instant de pe canapea și să te duci să-ți îmbrățișezi copilul, să pui mana pe telefon și să-ți suni mama, tatăl sau fratele.

Au fost două zile pline iar ultima apariție semnata de Ioana, ”Ziua în care la celălalt capăt al iubirii n-a mai fost nimeni”, a avut parte de o lansare binemeritată.

Lansările de carte nu sunt evenimente la care participă un număr mare de oameni.

Însă cu ajutorul partenerilor nostri REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate, Bookstory , Ovi Dumitra Photographer, Ludy,  Vleau și eu,  ARTĂ De Mic cu Manghiuc Ramona, HUGO Restaurants – la Cluj-Napoca și sponsorilor BIODERMA, Topfer Romania Oficial, Euromedics Cryo Bank: Banca de Celule Stem, Avène, Jucarii Vorbarete, Kokolosh, Shabby Events, R&R bookstores & coffee houses – la Oradea, am reușit să ne bucurăm de cele doup după-amieze pline, împreună cu cei peste 250 de participanți.

Mulțumim Ioanei pentru încredere și suntem recunoscători tuturor părinților pentru atmosfera caldă. Încântarea și zâmbetul de pe fețele celor prezenți ne-au răsplătit și bucurat deopotrivă.