Alăptarea este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei mămici, și fiecare dintre noi ne dorim să amânăm cât mai mult momentul în care puiul se va atașa pentru ultima dată la sân. Întârcarea blândă este o călătorie plină de emoție și dor, dor ce poate fi alinat cu ajutorul unor bijuterii care ne vor aduce întotdeauna aminte de această perioadă. Bijuteriile cu lapte matern sunt extrem de apreciate de mămicile care vor să păstreze și o amintire palpabilă din această perioadă – o pereche de cercei sau un pandantiv pe care îl poți ține în mână ori de câte ori îți dorești să retrăiești emoția din momentul alăptării.

Andreea este mămica din spatele afacerii BiBijou, cea care transformă laptele matern, șuvițele de păr, cordonul ombilical sau dinții de lapte în bijuterii prețioase. Andreea a fost și una dintre participantele la cursurile noastre, deci ne face cu atât mai multă plăcere să o promovăm printre voi. Suntem de părere că business-urile mici, românești, trebuie susținute din toate puterile, mai ales când oferă amintiri pe viață. Iată povestea BiBijou!

Eu sunt Andreea și sufletul meu este umplut de iubirea necondiționată pe care o port pentru cei doi copii minunați ai mei, Eduard și Denisa. În acești ani, am descoperit puterea incredibilă a alăptării – nu doar ca o sursă de hrană pentru copiii mei, ci ca o modalitate de a ne conecta la nivelul cel mai profund. Pe puiul cel mare am reușit să îl alăptez până la aproape 2 ani jumătate când eram deja însărcinată în 5 luni, făcând față tuturor provocărilor cu ajutorul informațiilor primite în cadrul cursului susținut de Bianca.
A doua oară totul a fost mult mai simplu, știam deja ce aveam de făcut și totul decurge natural de aproape 11 luni.

În fiecare moment petrecut cu ei la sânul meu, am simțit că timpul se oprește în loc și că suntem într-o lume numai a noastră. Această legătură specială și unică cu cei doi micuți mei mi-a inspirat să transform aceste amintiri neprețuite în bijuterii durabile și personalizate. Așa că, pornind de la ideea de a crea bijuterii cu elemente cu însemnătate, cum ar fi laptele matern, prima șuviță de păr sau bucățele de cordon ombilical, am fondat BiBijou. Cu multă muncă, perseverență și multă iubire, am reușit să creez bijuterii unicat, lucrate manual cu mare atenție și emoție.

Fiecare bijuterie are o poveste specială și este inspirată de povestea ta. Când porți bijuteriile @BiBijou, porți cu tine nu doar o bijiuterie deosebită, ci și o amintire prețioasă și o expresie a iubirii tale necondiționate pentru copilul tău. Îți promit că fiecare bijuterie pe care o vom crea împreună va fi cu adevărat unică și specială, la fel ca legătura ta cu
copilul tău.

Te aștept cu drag să ne cunoaștem și să creăm împreună cea mai dragă bijuterie pe care o vei purta vreodată!