Fondatori: Gavris Sergiu – presedinte ONG

“ Dragi cititori, va împărtăşesc gândul meu cu care am pornit la drum în construcţia ONG-ului Învaţă să dăruieşti, şi asta pentru ca îmi doresc sa fim cât mai mulţi care să ne alăturăm acestui proiect de suflet.

Învaţă să dăruieşti nu e un ONG oarecare, este unul care încearcă sa fie mereu aproape de comunitate prinproiectele şi gesturile caritabile care le face şi care încearcă să fie aproape de sufletul fiecărui părinte, pliindu-se pe nevoia lui şi ajutându-l prin cursurile, atelierele si evenimentele susţinute de Burtici Fericite.

Fiecare dintre noi, putem cere ajutor şi e important cine ti-l oferă dacă este o persoană acreditată sau un simplu reseach pe internet. Tocmai in acest context am dezvoltat brandul Burtici Fericite, care are o echipă minunată de specialişti în curs de extindere, oameni care vin cu informaţii precise, documentate științific, punctuale şi pliate pe nevoile tuturor acelor care ajung să ne calce pragul.

Pe lângă această parte educaţională, acest ONG are partea caritabilă a proiectelor pentru copii şi vârstnici şi, nu în cele din urmă, un obiectiv măreţ, acela de a înfiinţa un Centru de Paliaţie Pediatrică în Cluj- Napoca. Este obiectivul nostru major, prin care vrem să arătăm că implicarea noastră în comunitate este atât pentru persoanele sănătoase, pentru cele anevoiaşe dar şi pentru cele a caror sănătate este precară din cauza unor boli incurabile dobândite.

Fiţi alături de noi şi haideţi împreună să utilizăm sustinem acest ONG, folsind cât mai eficient cu putinţă resursele astfel încât fiecare părinte să se bucure de acest statut la momentul oportun; fiecare copil nevoiaş să simtă ca are pe cineva care îl susţine şi fiecare copil cu boli incurabile sau vârstnic să simtă că viaţa e frumoasă trăită fiecare moment.

Vicepreședinte: Ana Ioaneș

În viaţa fiecărui om există momente de bucurie şi tristeţe, unul din aceste moment marcante l-am resimţit personal acum 4 ani când, odată cu pierderea unei persoane dragi, am luat hotarârea de a mă implica în acest proiect frumos de suflet, numit Învaţă să dăruieşti !

După părerea mea, cel mai frumos lucru este să putem dărui celor din jur bucuria de a fi împreună cu ei, mai ales atunci când acest lucru este un gest nobil. Această organizaţie îşi doreşte să fie aproape de familie în general şi, atunci când ea lipseşte, să încercăm să substituim prin gesturile noastre caritabile absenţa. Fiecare gest de altruism contează, dacă nu în aceasta viaţă, cu siguranţă în cea viitoare, asa că vă rog nu lasaţi nici un proiect al ONG Învaţă să dăruieşti să vă scape…pentru că sunt din suflet pentru suflete realizate.

Burtici Fericite este brandul care îşi doreşte să fie alături de viitorii părinţii, să îi ghideze spre o familie cât mai fericită şi unită şi acest lucru l-am găsit că se poate realiza prin cursurile şi atelierele pentru copii si părinţi care le vom desfăşura.

Încercaţi să primiţi noul membru al familiei ca o binecuvântare şi atunci familia este una fericită, iar pentru orice suport Burticile fericite vor fi alături de fiecare dintre voi.

Fiţi alături de ONG Învaţă să dăruieşti şi ajuta-ţi- l să îşi ia zborul spre culmile cele mai înalte, e tot ce pot să vă rog să faceţi !

Coordonator caritate: Ana Bebedek