Burtici Fericite este proiectul nostru de suflet, conceput în cadrul Asociaţiei Învaţă să dăruieşti şi născut din dorinţa noastră de a vă oferi o mică hartă a labirintului care  se întinde de acum în faţa voastră.

În urma cu câţiva ani am devenit şi noi mame şi am realizat cât adevăr este în faptul că, de fapt, mama se naşte o dată cu primul ei copil şi, asemeni copilului, este nevoită să înveţe TOTUL de la zero. Ne aducem aminte cu drag de bucuriile, plăcerile, neliniştile, incertitudinile lunilor de sarcină şi a tot ceea ce a urmat după.

Astfel, cu ajutorul unor specialişti cu experienţă în domeniu şi prin intermediul cursurilor, mereu actualizate, oferite în cadrul proiectului, Burtici Fericite, încercăm să venim în sprijinul vostru pentru :

  • a vă ajuta să aveţi o perioadă de sarcină cât mai plăcută şi mai lipsită de stres;
  • a vă împărtăşi toate trucurile posibile astfel încât evenimentul naşterii să poată deveni un moment cât mai uşor;
  • a vă învăţa câteva metode de a vă asculta corpul, de a vă relaxa, de a vă simţi copilul şi necesităţile lui;
  • a distruge miturile din jurul acestei perioade şi a vă ajuta să vă creonaţi propriile reguli privind maternitatea şi creşterea copilului;
  • a vă convinge că nu există mame perfecte şi că, noi toate, vom avea momente de epuizare şi neîncredere în forţele proprii.

Prin intermediul cursurilor și evenimentelor organizate, ne dorim să răspundem întrebărilor și nelămuririlor legate de creșterea sănătoasă a copiilor, oferind informații medicale într-un limbaj ușor de înțeles, informații corecte, sfaturi utile și experiența medicală atât de importantă pentru liniștea noastră.

Câteva temele abordate în cadrul cursurilor interactive organizate de noi sunt: travaliul și nașterea naturală, îngrijirea bebelușului după naștere, alăptarea, nutriția în sarcină, beneficiile aromaterapiei în viața bebelușilor, diversificarea alimentației, etc.

Toate informațiile pe care le livrăm sunt avizate din punct de vedere medical, susținute științific și de actualitate pentru întreaga familie.

De ce noi?

  • Îți oferim informații actualizate constant, de la specialiști în domeniu
  • Îți oferim suport și consiliere pe durata alăptării
  • Îți oferim acces într-o comunitate de mămici și viitoare mămici, în cadrul căreia medici specialiști (medic de familie, medic primar alergologie-imunologie, medic pediatru, medic specialist dermatologie, medic specialist ORL, consilier alăptare , psiholog etc.) îți vor răspunde la orice întrebare
  • Oferim certificat de puericultură gratuit tăticilor (prin care obțin încă 10 zile de concediu) pentru că știm cât de important este să îi aveți alături de voi în primele zile după nașterea bebelușului

Suntem alături de tine oricând, gata să îți răspundem la orice întrebare care te frământă și să ne bucurăm alături de tine în momentele frumoase din viața ta pe care vrei să le împărtășești cu noi.

Dincolo de toate acestea, dorim să vă împărtăşim din toată experinţa acumulată, ca medici, psihologi dar, mai ales, ca mame si sa va reamintim că instinctul matern este cel mai important instrument în creşterea copilului iar IUBIREA faţă de micuţa fiinţă este, de fiecare dată, cel mai bun învăţător.

Noi ! suntem Burtici fericite și abia așteptăm să te cunoaștem!