Doneaza Online

Copii liniștiți, părinți fericiți – ediția 1

Seminarii dedicate binelui familiei dumneavoastră

Asociația Învață să Dăruiești vine în întâmpinarea familiilor din Cluj cu o serie de seminarii dedicate binelui familiei, reunite sub egida Copii liniștiți, părinți fericiți. Organizat în parteneriat cu Burtici Fericite, primul eveniment din seria de seminarii are loc la Cluj-Napoca în 16 martie a.c., la Clădirea Casino, din Parcul Central, începând cu ora 15.00.

Invitata principală a seminarului este Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai iubite și cunoscute bloguri autohtone: www.printesaurbana.ro. Ioana Chicet-Macoveiciuc are peste 15 ani de experiență în presa scrisă, project management și comunicare online. Actualmente este scriitor de carte și de blog, precum și organizator de evenimente pentru părinți. Scrie pe www.printesaurbana.ro  din ianuarie 2007 și, de când a devenit mamă, subiectele de pe blog se învârt în jurul vieții de familie, al unui stil de viață sănătos, al dezvoltării de sine și al creșterii copiilor cu respect și blândețe.

Prințesa Urbană vine la Cluj pentru a dezbate, cu candoarea și umorul ce o definesc atât de bine, unul dintre cele mai complexe topicuri ale părintelui de azi – starea de bine a familiei.  Când mama nu e bine, nimeni din   familie nu e bine; cum facem să fim noi, mamele, bine?

De asemenea, evenimentul va aborda una dintre cele mai de interes tematici atât în rândul mamelor, cât și a dermatologilor pediatri, și anume, cele mai frecvente patologii dermatologice ale copilăriei, într- o prezentare susținută de dr. dermatolog Hana Decean.

Copii liniștiți, părinți fericiți nu este doar un eveniment de informare, ci și unul caritabil. Toate fondurile obținute în urma achiziționării biletelor vor fi redirecționate către un alt proiect caritabil al asociației noastre, “O masă caldă pentru ei!”Acesta va avea loc în 1 iunie 2017 la Fabrica de Pensule și va fi adresat copiilor care provin din familii defavorizate, din centre de zi, pentru care se va găti alături de voluntari și invitați un meniu complet.

Taxa de participare la eveniment poate fi achitată online, urmând pașii de mai jos, sau direct la locație.

    Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.