Se împlinesc doi ani de la prima campanie ”O masă caldă”, la final de noiembrie 2015, déjà în spiritul Crăciunului, am oferit pentru prima dată o masă caldă persoanele vârstnice.

2017 însă este despre copiii din 3 centre pentru care gătim lunar 55 de portii de mâncare caldă.

Cu implicarea neprețuită mămicilor voluntare din comunitatea Burtici Fericite și având sprijinul Cantinei Primăriei, lună de lună gătim împreună cu un bucătar invitat cele 55 de porții pentru copii.

Până acum i-am avut alături pe Tudor Marc, Serghei Savin și Peter Schuller, cărora le mulțumim din suflet.

Suntem recunoscători și celor de la Mariflor, care au furnizat cantitatea de carne necesară lună de lună, la toate acțiunile de acest fel din 2017.

De asemenea, și prin pariciparea voastră la evenimentul ”Părinți liniștiși, copii fericiți” ați contribuit la derularea acestei campanii. Taxa de participare a fost direcționată integral spre acest scop.

Povestea nu se oprește aici. Ne dorim să gătim în continuare pentru cei mici și să aducem zâmbete pe micile chipuri.

Începând cu anul 2018 ne dorim sa asigurăm continuitatea proiectului printr-o nouă campanile, intitulată ”Un bon pe lună”.

Pe scurt, toti cei care primesc bonuri de masă pot dona lunar 1 bon cu ajutorul căruia să putem achiziționa necesarul de alimente pentru masa caldă a copiilor.

Orice ajutor este binevenit și va ajunge acolo unde trebuie. Fie ca vreți să gătiți cu noi, să faceți donații pentru cumpărăturile lunare sau sa oferiți unul din bonurile voastre, contactați-ne și haideți să contribuim împreună la creșterea sănătoasă a copiilor, să aducem împreună puțină bucurie și încântare pe chipurile celor mici.