Raluca Irimes – colaborator gimnastică prenatală

Felicitări, dragă viitoare mămică pentru minunea din burtica ta!

După aflarea veștii că ai rămas însărcinată, probabil ai observat o mulțime de schimbări de natură fizică, dar și psihică. Aceste schimbări apar în principal din cauza creșterii masive a cantităților de hormoni din timpul sarcinii. Cunoscut este și faptul că la nivelul coloanei vertebrale apar o serie de modificări care duc la apariția durerilor în zona lombară în special. Unul dintre obiectivele gimnasticii prenatale ar trebui să fie întărirea musculaturii paravertebrale. Alte obiective ar fi:
-pregătirea psihosomatică a gravidutei
-tonifierea planșeului pelvin care susține fătul și care este important în momentul expulsiei fetale

Te așteptăm și pe tine la o clasă de gimnastică prenatală. Pe lângă beneficiile gimnasticii pentru tine, bebelușul tău iți va mulțumi și el!

Mama a unui băiețel de 2 ani, Raluca, colega noastră, este absolventă a facultății de Educație Fizică și Sport, secțiunea “Kinetoterapie și motricitate specială”, ulterior și masterandă cu acte în regulă. Pasiunea pentru sport a venit încă din copilărie. Și-a dorit de mică să ajute oamenii să aibă un stil de viață calitativ, asta însemnând mișcare și alimentație cât mai sănătoasă.

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, s-a specializat în gimnastică prenatală și clase de gymmama.

“Îmi doresc să ajut cât mai multe femei să fie stăpâne pe ele, să se aprecieze și să își dea seama cât de puternice sunt, iar graviduțele să știe că sunt însărcinate, nu și bolnave!”

În contextul pandemiei, Raluca te așteaptă la clase ONLINE de gimnastică prenatală!

Dacă vrei să te înscrii la clasele de gimnastică prenatală, o poți contacta pe Raluca la următorul număr de telefon: 0743-974.570 sau la adresa de e-mail: ralubratan@gmail.com!