Încarc Evenimente

Cursul Lamaze este creat special pentru viitoarele mămici cu sarcina cuprinsă între săptămânile 22-34. Cursul vă oferă informații medicale reale și actuale despre nașterea naturală, iar prin învățarea unor metode de diminuare a durerii în timpul travaliului va creste gradul de încredere al gravidei și va face din experiența nașterii o amintire plăcută, de bucurie și satisfacție.

Cursul se desfășoară pe parcursul a 4 ședințe, 2.5 h/ședință. Programul este unul flexibil, ședințele fiind stabilite în funcție disponibilitatea ta. În cazul în care pierzi o ședință, o poți recupera, fără alte costuri.

Înscrierile se fac prin:
e-mail: burticifericite@gmail.com
telefon: 0745.030.552
formular: http://bit.ly/2PCVI0p

Se oferă:
• suport de curs
• ghid de alăptare al mămicii începătoare
• certificat de puericultură pentru tătici (prin care se obțin 10 zile de concediu)

De ce să participi?

Cursul Lamaze pentru viitoare mămici are rolul de a vă răspunde la câteva dintre cele mai întâlnite întrebări:
• Oare cum va fi travaliul? Cum recunosc contracțiile și când trebuie să mă prezint la medic?
• Naștere naturală sau prin cezariană?
• Ce medicație voi primi la spital și care sunt etapele medicale prin care voi trece?
• Cum îmi dau seama de schimbările care se produc?

Pe lângă tehnicile de respirație Lamaze, dr. Bianca Chețan, educator prenatal certificat Lamaze, consilier alăptare vă va răspunde la întrebări referitoare la anatomia și fiziologia sarcinii, a nașterii normale, travaliu și procedurile medicale standard care se aplică în maternități, rolul medicilor, personalului medical, al moașei, asistentei, doula, complicațiile care pot apărea, cezariana, perioada post-partum, drepturile mamei, alăptare, aspectul normal al bebelușului, importanța rămânerii bebelușului cu mama, atașamentul bebelușului față de familie, îngrijirea și siguranța nou-născutului.

Lamaze este un curs care și ție îți va schimba viața!

Share This Story, Choose Your Platform!