Încarc Evenimente

Înscrie-te la curs prin completarea formularului de mai jos

  Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

   

  🔸 Se oferă:
  • suport de curs
  • ghid de alăptare al mămicii începătoare
  • certificat de puericultură pentru tătici (prin care se obțin 10 zile de concediu)

  🔸 NOU! Poti participa la acest curs si online! Menționează în formularul de înscriere preferința ta și vei primi prin e-mail pașii de urmat pentru conectare! Singurul dezavantaj al cursului online este lipsa interactivității.

  🔸 Cursul este ţinut de medicul Bianca Chețan, educator prenatal certificat Lamaze, consultant alăptare acreditat IBCLC, formator acreditat ANC, și are loc în 2 ședințe, 2.5 h/ședință. Programul este unul flexibil, şedinţele fiind stabilite în funcţie de disponibilitatea ta. În cazul în care lipsești de la o întâlnire, o poți recupera, fără alte costuri. Ținem legătura după terminarea cursului și te consiliem pe toată durata alăptării!

  🔸 De ce să participi?

  Alăptarea este pe cât de frumoasă, pe atât de dificilă pentru unele mămici. Multe mămici renunță la acestă frumoasă legătură emoționantă cu bebelusii lor tocmai pentru ca apar frustrări si probleme din cauza alăptatului incorect.
  Vom discuta despre importanța contactului apropiat și frecvent între mamă și bebeluș, ” ora magică” și beneficiile skin-to-skin imediat după naștere, poziții corecte de alăptat, cele mai bune și confortabile poziții de alăptare, despre importanta atașării corecte a bebelușului la sân, semnele unei atașări incorecte si al transferului de lapte, indicii timpurii de foame ale bebelușului, cele mai frecvente probleme care pot apărea în timpul alăptării și cum le putem preveni și rezolva, alimentația mamei în timpul alăptării, avantajele alimentației naturale.

  🔸 În cadrul cursului de puericultura vom discuta despre :
  – aspectul normal al nou-născutului sănătos
  – nevoile fiziologice și emoționale ale nou-născutului
  – îngrijirea nou-născutului: prima băiță, schimbarea scutecelor, somnul, îngrijirea bontului ombilical, masajul
  – probleme frecvente ale nou-născutului: icter neo-natal, tranzitul intestinal, eritemul fesier, dermatita seboreică, crustele de lapte, alte erupții cutanate, regurgitația, plânsul, colicile
  – siguranța în mașină
  – îngrijiri medicale, vaccinuri, temperatura normala a nou-născutului si luarea corectă a acesteia, febra
  – semne de alarma și îngrijorare la care trebuie să apelăm la medic

  Cursul este interactiv, cu numeroase filmulețe si demonstrații practice.

  🔸 Costul cursului este de 140 lei per cuplu.

  Share This Story, Choose Your Platform!