Dr. Cosmina Vlad

Sunt medic, consultant în alăptare și dețin certificat de atestare în masajul de relaxare.

Medicina a fost visul meu devenit realitate, iar decizia de a lucra printre cei mici am luat-o vrăjită fiind de inocența, puritatea și sinceritatea copilăriei. Liniștea și mulțumirea din ochii părinților, atunci când micuții lor sunt bine, nu poate fi egalată cu nimic.

Dorința de a face mai mult pentru cei mai mici dintre pacienți s-a născut odată cu fiul meu, in anul 2015,când am realizat ce simte o mamă, ce greutăți întâmpină în primele zile după naștere, cât de stângace se simte în fața propriului pui și totuși cât de puternică poate fi dacă este îndrumată corespunzător spre a-și descoperi instinctul matern. Alăptarea este cadoul cel mai de preț pe care o mamă și-l poate oferi și îl poate oferi bebelușului ei. Inițierea alăptării are la bază stabilirea echilibrului în cuplul mama-copil, echilibru care stă la baza dezvoltării armonioase a unei legături pe viață. Orice mamă corect informată și pregătită cu grijă se poate bucura de miracolul alăptării.

Pentru o adaptare cât mai ușoară a puiului de om la viața extrauterină, masajul este cea mai la îndemână manoperă prin care părinții se conectează cu bebelușul, îi pot alina disconfortul și pot pune bazele unei dezvoltări armonioase.

Vă invit să pornim împreună în aceasta călătorie, învăluită în magie!