Copii linistit, parinti fericiti

Mămicilor, luați-i pe tătici și haideți pe 09 decembrie, de la ora 11:00, la Cluj-Napoca, să o cunoașteți pe Diana Rogoz. Ne vom întâlni la Hotel Univers T, starda Alexandru Voievod, nr. 53- 55 (In spate la Iuliu Mall).

Dana e actriță, blogger de fashion și mămica lui Vlăduț. O combinație care o plasează printre cei mai cunoscuți influenceri din România. E un părinte sincer, care împărtășește celor care o urmăresc momentele frumoase alături de Vlăduț, dar și miciile detalii de care se lovește zilnic, de când este mămică.

Suflet sincer și devotat „job”-ului full time de mămică, Dana Rogoz vine pentru prima dată la Cluj, în cadrul proiectului Burticilor Fericite, pentru a le răspunde mămicilor întrebărilor despre frumusețile vieții de părinte, combinate cu o viață de „vedetă”.

Alături de Dana vor fi și Asistent Universitar Bianca Simionescu, medic pediatru și Ramona Colț, medic ginecolog, care vin cu răspunsuri pentru mămicile aflate la început de drum și nu numai.

Când cel mic are febră, e normal să ne panicăm, însă există soluții rapide, care ne pot liniști atât pe noi, cât și pe cel mic. Bianca ne va spune mai multe despre acest fenomen, ce înseamnă și cum îl putem trata

După naștere, viața sexuală nu este un aspect pe care noile mămici ar trebui să îl facă uitat. Cum ne putem bucura de un echilibru între viața de mămică și cea de soție, ne spune Ramona.

Copii liniștiți, părinți fericiți este nu doar un eveniment de informare, ci și unul caritabil, taxa de înscriere urmând să fie donată pentru susţinerea evenimentului “O masă caldă pentru ei!”, proiect adresat copiilor care provin din familii defavorizate, din centre de zi, pentru care se va găti alături de voluntari și invitați un meniu complet.

Din acest motiv, taxa evenimentului va fi de 30 de RON. Vă puteți înscrie pe adresa de e-mail burticifericite@gmail.com.

Copii linistiti, parinti fericiti – Editia I

Copii linistiti, parinti fericiti – Editia II