Bianca Chețan –Medic, educator prenatal certificat Lamaze, consultant în alăptare IBCLC, formator acreditat ANC

Sunt medic, educator prenatal certificat Lamaze, consultant în alăptare IBCLC, formator acreditat ANC dar, mai ales, mămica Gretei.

Pentru că pasiunea de a transmite mai departe experienţa acumulată este ceea ce mă determină să ţin aceste cursuri, consider că rolul de educator prenatal mi se potriveşte cel mai bine cu atât mai mult cu cât mă ajută şi informaţiile dobândite în lungii ani de medicină.

Îmi place foarte mult ceea ce fac şi de aceea vreau ca toate viitoarele mame să se bucure cu adevărat de ceea ce înseamnă experienţa extraordinară a naşterii unei fiinţe umane şi, în acelaşi timp, să posede toate informaţiile necesare în legătură cu importanţa alăptării, etapele procesului de creştere a unui bebeluş.

La finalul acestui curs, prin informaţiile şi sfaturile practice actuale, complete şi documentate, fiecare viitoare mamă dobândeşte încrederea şi optimismul necesare pentru a privi naşterea fără teamă ca pe o stare naturală dar şi pentru a lua deciziile corecte pentru ea şi pentru corpul ei.